SOMMAREN MED GÖRAN

Filmen handlar om Göran som ska fria till sin flickvän Sofia men det går inge bra, han arbetar med event och har en bästa kompis som heter Alexander. Han går på inflyttningsfest hos honom och Anne som är Alex sambo och träffar en kille som heter Dodde, han bjuder med Göran på midsommar fest ute på västkusten och Göran får med sig Alex dit. Han har tidigare träffat en tjej som heter Linnea och han är kär i henne, men på festen är även fotografen Grynet och de börjar få känslor för varandra.. Festen slutar för Görans del med att han måste åka hem efter att han fått en allergichock av en jordnöt och hamnar på sjukhus. Linnea var bara ett psykfall så hon är glömd för Göran, nu vill han bara ha Grynet. Men Grynet har pojkvän och efter en liten incident som hände på festen hatar hon Göran..

I Rollerna: Peter Magnusson, David Hellenius, Mirja Turestedt, Moa Gammel, Alexandra Rapaport, Tanja Lorentzon, Peter Dalle, Dan Ekborg, Mfl..

Jag tycker filmen är förjävla rolig!! Göran är så klumpig och Alex så mesig haha! Älskar kombinationen av kärlek och den sortens misslyckan. Måste ses!
5/5 Stars